'Ελλάδα-Κύπρος χωρίς Καρκίνο

Η Επιστημονική Καινοτομία

Φυσικός Έλεγχος της Εξάπλωσης των Καρκινικών Κυττάρων – Το «Άγιο Δισκοπότηρο της Ιατρικής»

Στις 12 Μαΐου, 2002, σε ένα άρθρο-ορόσημο, η εφημερίδα San Francisco Chronicle, περίγραψε τον έλεγχο της επέκτασης του καρκίνου ως το «Άγιο Δισκοπότηρο της Ιατρικής.»

Εδώ παρουσιάζουμε την απάντηση σε αυτό το σημαντικό ερευνητικό ερώτημα, βασισμένοι στη αρχική ανακάλυψη του Δρ. Rath, για το φυσικό έλεγχο του καρκίνου και φυσικά στην πρωτοποριακή έρευνα που πραγματοποιείται για περισσότερο από μια δεκαετία στο Ινστιτούτο μας στην Καλιφόρνια.

  1. Τα καρκινικά κύτταρα – ανεξαρτήτου προέλευσης – χρησιμοποιούν τον ίδιο μηχανισμό για την επέκταση και την μετάσταση τους: την αποδόμηση κολλαγόνου και συνδετικού ιστού.
  2. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα κάθε καρκινικού κυττάρου – εκτός του συνεχούς πολλαπλασιασμού του– είναι η απεριόριστη παραγωγή ενζύμων αποδόμησης κολλαγόνου (ενεργοποιητών πλασμινογόνου, μεταλλοπρωτεϊνάσες), τα οποία λειτουργούν ως «βιολογικά ψαλίδια» που επιτρέπουν στους καρκίνους να αναπτύσσονται επιθετικά και να κάνουν μετάσταση.
  3. Ο βαθμός κακοήθειας οποιουδήποτε τύπου καρκίνου καθορίζεται κατά κύριο λόγο από το ποσοστό των παραγόμενων ενζύμων - «βιολογικών ψαλιδιών.»
  4. Η επιθετική φύση της ασθένειας του καρκίνου μπορεί επίσης πλέον να εξηγηθεί: Τα καρκινικά κύτταρα καταχρούνται ένα μηχανισμό – την ενζυματική αποδόμηση κολλαγόνου – ο οποίος χρησιμοποιείται από το σώμα μας υπό φυσιολογικές συνθήκες, όπως στην μετανάστευση των λευκών αιμοσφαιρίων κατά την διάρκεια μιας μόλυνσης, των ωαρίων κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας όπως επίσης και στη διαδικασία αναδόμησης των ιστών  κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, θηλασμού και ανάπτυξης. Αυτό το «βιολογικό καμουφλάζ» από τα καρκινικά κύτταρα, αφήνει το σώμα μας σε μεγάλο βαθμό ανίκανο να αμυνθεί.
  5. Η έρευνα μας για περισσότερο από μια δεκαετία, έχει συνεπώς δείξει ότι συγκεκριμένα μικροθρεπτικά είναι ικανά να αναστείλουν στοχευόμενα την ανεξέλεγκτη αποδόμηση συνδετικού ιστού που πραγματοποιείται από τα καρκινικά κύτταρα, ενώ ταυτόχρονα οι φυσιολογικές διαδικασίες του οργανισμού να παραμένουν ανεπηρέαστες. Για να το πετύχουν αυτό, συγκεκριμένες βιταμίνες, αμινοξέα, εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και άλλα επιστημονικά βασισμένα φυτικά παράγωγα, δρουν συνεργιστικά, επιτρέποντας το μέγιστο αποτέλεσμα σε σχετικά μέτριες ποσότητες.  
  6. Επιπλέον, η έρευνα μας τεκμηριώνει, πώς όλοι οι μηχανισμοί κλειδιά της ασθένειας του καρκίνου μπορούν να ανασταλούν από αυτή την συνέργεια των μικροθρεπτικών, συμπεριλαμβανομένου του πολλαπλασιασμού των κυττάρων ενός όγκου (επέκταση), της μετανάστευσης τους (μετάσταση), και του σχηματισμού νέων αιμοφόρων αγγείων από τον  όγκο (αγγειογένεση). Τα μικροθρεπτικά μπορούν επιπλέον να ανατρέψουν την αθανασία των καρκινικών κυττάρων και να επιβάλουν τον φυσικό θάνατο των καρκινικών κυττάρων (απόπτωση).
  7. Πρώτες κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα αυτών των φυσικών, ασφαλών και προσιτών προσεγγίσεων. Μια κλινική μελέτη η οποία διεξάχθηκε στην κλινική Mayo έχει δείξει πώς εκχυλίσματα πολυφαινολών από πράσινο τσάι, μπορούν να σταματήσουν την ανάπτυξη και ακόμα να αναστρέψουν τη λευχαιμία στα αρχικά της  στάδια, με φυσικό τρόπο. Πρόσφατα, το περιοδικό “Journal of Clinical Oncology” έχει δημοσιεύσει μια λίστα από 100 κλινικές μελέτες με μικροθρεπτικά που πραγματοποιούνται στο παρόν στάδιο στα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα καρκίνου και ακαδημαϊκά ινστιτούτα.
  8.  Η ανθρωπότητα είναι αυτή τη στιγμή μάρτυρας σε μια από τις μεγαλύτερες μεταμορφώσεις της Ιατρικής. Η «Εποχή της Τοξικοποίησης» των καρκινοπαθών – που αδιάκριτα σκοτώνει τόσο καρκινικά όσο και τα υγιή κύτταρα – αντικαθίσταται από την «Εποχή της Κυτταρικής Ρύθμισης» - η οποία επιλεκτικά αναστέλλει τη δράση και εξαλείφει τα καρκινικά κύτταρα.

Νίκη Κατά του Καρκίνου

Μόνο μια φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας μπορεί να γίνει μια ανακάλυψη που θα οδηγήσει στην φυσική αντιμετώπιση του καρκίνου.

Μια τόσο επαναστατική ανακάλυψη, καθοδηγεί τους πρωτοπόρους επιστήμονες στο μονοπάτι της κατανόησης των υποκείμενων κυτταρικών μηχανισμών, την τεκμηρίωση νέων θεραπευτικών προσεγγίσεων, και τελικά -μέσω ασθενών που υποφέρουν από τον καρκίνο- στην κλινική απόδειξη αυτής της ανακάλυψης.

Ωστόσο, η Νίκη Κατά  του Καρκίνου  δεν είναι ένα επίτευγμα που δίνεται σε εμάς τους ανθρώπους ελεύθερα. Η  ανθρωπότητα πρέπει να αγωνιστεί για να κερδίσει το δικαίωμα να ζει σε ένα κόσμο χωρίς το φόβο του καρκίνου. Η μάχη ώστε αυτό το στοιχειώδες δικαίωμα να γίνει πραγματικότητα δίνεται  μόνο μια φορά.

Η κατάλληλη στιγμή δεν μπορεί να είναι άλλη από.... τώρα.

Krebs - Das Ende einer Volkskrankheit

Πιο πολλές λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο νέο βιβλίο των Δρ. Rath και Δρ.Niedzwiecki. Μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο διαδικτυακά εδώ.