'Ελλάδα-Κύπρος χωρίς Καρκίνο

Ποιοί Είμαστε

Κόσμος Χωρίς Καρκίνο

Βασισμένοι στα επιστημονικά επιτεύγματα στη φυσική υγεία, βρισκόμαστε πλέον στο πλαίσιο μιας ιστορικής ευκαιρίας όπου μπορούμε να μειώσουμε δραματικά αλλά και να εξαφανίσουμε τελικά τον καρκίνο ως μια από τις πιο τρομακτικές ασθένειες της εποχής μας!

Σε αυτήν την ιστορική στιγμή, εμείς, ως επιστήμονες οι οποίοι ηγούνται αυτής της καινοτομίας, καλούμε τους ανθρώπους αυτού του κόσμου να πάρουν την ευθύνη για την υγεία τους στα χέρια τους και να δουλέψουν προς ένα «Κόσμο Χωρίς Καρκίνο» - προς ένα σπουδαίο στόχο που θα ενώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα!

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Portrait von Dr. Matthias RathΔρ. Matthias Rath

Ο Δρ. Matthias Rath είχε το προνόμιο να ανακαλύψει τον κύριο μηχανισμό ελέγχου του καρκίνου με συγκεκριμένα μικροθρεπτικά. Ο Δρ. Matthias Rath εκθέτοντας ότι στην ουσία οι φαρμακευτικές επενδύσεις που προκύπτουν από τo «εμπόριο με τις  ασθένειες» αποτελούν και το  μεγαλύτερο εμπόδιο στην πρόληψη και εξάλειψη των ασθενειών, έχει γίνει στόχος επιθέσεων του παγκόσμιου καρτέλ φαρμάκων.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον Δρ. Rath στην ιστοσελίδα του Dr. Rath Health Foundation.

Μια επιλογή από επιστημονικά άρθρα του Δρ. Rath, μπορούν να βρεθούν εδώ.

Portrait von Dr. Aleksandra NiedzwieckiΔρ. Aleksandra Niedzwiecki

Η Δρ. Aleksandra Niedzwiecki είναι η επικεφαλής του Ερευνητικού Ινστιτούτου Δρ. Rath και διευθύνει το επιστημονικό κέντρο που επιβεβαιώνει αυτήν την καινοτομία για την ανθρώπινη υγεία.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την Δρ. Niedzwiecki στην ιστοσελίδα του Dr. Rath Health Foundation.

Μια επιλογή από επιστημονικά άρθρα της Δρ. Niedzwiecki, μπορούν να βρεθούν εδώ.

Πιο πολλές λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο νέο βιβλίο των Δρ. Rath και Δρ.Niedzwiecki. Μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο διαδικτυακά εδώ.